måndag, december 03, 2007

Vanlig eller Johnnys

På Pelles får man alltid den frågan.
ALLA, ja ALLA, tar Johnnys.
Jag vägrar, det ser ut som spädbarnsbajs, ni vet de där gula innan de börjar äta riktig mat.
Säg nej nu, vägra Johnnys

Läs o gråt här
Annars kan man ju läsa HELSIDAN i Bollnäsnytt

8 kommentarer:

Bondhustrun sa...

Johnnys är ganska god fast inte märkvärdigare än nån annan tycker jag, jag var också förvirrad i början när det jämt frågades om vanlig eller Johnnys. Och du har rätt, den ser rätt äcklo ut.

Anonym sa...

I detta nu är du integrerad. Haha.
Fridens.

Anonym sa...

Nja va fan jag brukar ta vanlig slottssenap för att få lite senapsnostalgi. Johhnys tog över helt runt 1991. I den kategorin barnbajs är faktiskt Västervikssenap godare! Johnny själv har jag träffat många gånger i min farsas butik. Johnny från Söderhamn sålde dock rörelsen till dom som gör salubrin och nu ägs det av Druvan tror jag. Kiosker brukar ju göra egen (Johnnystyle såklart) av vanlig korvsenap blandat med sirap! Vanlig korvsenap smakar bäst med en festis!

Anonym sa...

j, jag trodde att jag var den enda. har skällt ut personalen på hällåsen en gång, för där hade dom BARA johnnys. dom tog det personligt att jag inte ville äta deras spädbarnsbajs trots att det kom från söderhamn.

Anonym sa...

det var alltså jag som skrev det där

Anonym sa...

såg att de har kallvadåås-senap på ica, det kanske är nått!?!

Anonym sa...

Va fan hela historien stod ju i Bollnädnytt! Det var druvan som köpte 2001!

Ida & Lisa sa...

En gång ville en frikyrklig kund ha Tommys senap och blev riktigt, riktigt arg för att jag inte hade någon. "Menar du inte Johnnys då...?" frågade jag försiktigt, men det gjorde han minsann inte. "Frid vare med dig" sa han och stampade ut.