tisdag, januari 09, 2007

Mats Helge for utrikesminister



För endast TIO pickadollor kan man köpa The Ninja Mission på Ginza. Ett fynd av den stora skalan.
Mats Helge är liksom bäst. Ninja Mission är inte lika bra som Jagad i Underjorden med Camilla Lunden, The New Ingrid Bergman, men nästan.
Sammanfattar storyn.
Nakensångerska vars far har flytt till Sovjet drogas efter att ha visat bopparna. Fadern ska smugglas ut ur sovjet av CIA eftersom han jkommit på en bra sak. Smugglingen slutar med en blåsning, forskaren är kvar i SOvjet. Lite udda eftersom gatskyltarna är på svenska, men men. Nakensångerskan är där.
Plötsligt dyker det upp ninjor, ibland fyra ibland fem, detta lite beroende på Scriptans nykterhet.
Sen dödar ninjorna typ 235 sovjeter. Nakensångerskan och Ninjamannen gåpr genom Finland?

FANTASTISKT
Fast Jagad i Underjorden utspelar sig i USA o alla kör volvoskrotbilar med svenska skyltar det är ganska fint det å

3 kommentarer:

Anonym sa...

Låter ju som en helt fantastisk film! Nästan bättre än filmen "Kom an då" som spelades in i Roteberg i slutet av åttitalet tror ja...

Anonym sa...

Min favoritscen är i slutet när ninjorna kommer till gränsen. Dörren till vad som ser ut att vara lokala hembygdsgården öppnas, och ut kommer typ 10 ryska soldater HELT UTAN VAPEN och springer mot ninjorna. De blir nedmejade. Föga förvånande. Jag har även westernfilmen "I död mans spår" som Mats Helge spelade in med Carl-Gustaf Lindstedt hos Big Bengt, samt mastodontbuskisen "Sverige åt svenskarna", som han gjorde med Per Oscarsson. Sjukt najs.

Alberts Prosaiska sa...

Ja nog harman sett en och annan Mats Helge-produktion. Men det var länge sen. Jag har vaga minnesbilder av något som gjordes under ubåtsskräckens dagar med rysk ubåt och attackdykare. Kaptenen var skåning och figurerade även i malmö-tv:s produktioner ibland. Minns inte vad han hette.