lördag, oktober 06, 2007

Vår lördag

Det var dimma i morse.
Vi lyssnade på krysset roligt med så många olika sorters musik. Sen kördevi bilen åt Bollnäs till. På Åhlens köpte vi en väska o kalsonger. Sen träffade vi Gunilla Salmela och hennes man. Sen åt vi kinamat och det var gott. Tre små rätter, mums! med banan till efterrätt samt kaffe.
Körde förbi travbanan, där var det folk må ni tro. Man trodde ju alla var i Rättvik, men travet lockar det också. Synd det var så kallt annars hade vi kanske gått in o provat lyckan vi också.
I Edsbyn var det varmare, men ändå så skönt o bara koka på lite kaffe o kolla på tevin.
Jörgen kom o hälsade på. Det var trevligt. Han har gått i samma gymnasium som evelinas Andreas.
Nu ska vi snart handla pizza. Smarrigt, man får unna sig det är ju lördag. Lite roligt är att Linn vill handla på Bandy o jag på Atlantic, men oroa er inte, vi ska inte göra slut för det. Man måste kompromissa i ett förhållande så ni vet.
tror minsann det blir Bandy:-) Linn brukar få som hon vill :-(
Jag ska ha en acapulco med dubbla bea. Linn funderar på en med fläskfilet. Som sagt det är lördag, lite lyx som filé kan man unna sig.
Ikväll är det den där fina filmen på tevi, har glömt va den heter, men den är bra. Kanske ska vi se den. Om vi orkar:-) Det blev ganska sent igår...

Imorgon är det söndag, men det är en bra dag det också. Vi kör nog med nya bilen till gävle, behöver lite grejer från IKEA. Jobbigt att ligga o köra hela helgen bara. Men men. Suck va jag kan bli trött på att det inte finns IKEA i Bollnäs : - )

5 kommentarer:

Konungen sa...

http://pipeve166.blogspot.com/

Anonym sa...

Åfytusan sicket snärj!:-( Se jag ska köra runt mellan loppmarknader jag :-), liksom lite happiness sådär på söndagskvisten :-):-):-)

Anonym sa...

Nejje! Inte lortiga pizzeria Bandy. Ni är ena riktiga tokstollar. Men alltså: både kinamat OCH pizza på samma dag? Och lördagsfrukost och lördagsgöttat? Låter kraftigt. Ni kan bli Edsbyfeta.

Konungen sa...

Planen ser ut som så Umos

Anonym sa...

Men om ni fortsätter beställa era pizzor från Linns favvohak kanske ni får matförgiftning och blir magra och änschliga i stället.