tisdag, december 11, 2012

Lucka 11!!!!

Den elfte är en hyfsat politisk sång från Svenska Akademiens debutplatta, utgiven på skivbolaget Den Nya Medelklassen.
den elfte är även dag Sofia W valde i kalendern.
Kan man välja frågar nu sig vän av ordning?

Ja en del kan välja. Livet är inte rättvisa. Deal with it,


Sofia har jobbat i brunan i fem år. Som jag en halvveteran. jag har vart där i sex år tom. Men så är jag ju läskigt gammal med.

Sofia är strategisk planerare. kommunen har så många balla jobb. Det innebär att hon skriver översiktplaner om framtiden, beräknar hur många som kommer bo i vår vackra bygd. Planerar pensioner osv osv. Helt enkelt skapa bästa möjliga förutsättningar för en bra samhällsutveckling vilket jag tycker hon gör med den äran. Och man planerar för den framtid som vi snart skall möta. riktigt ball jobb

Ovanåker är en bra kommun att bo i. så det så.

Vill nån flytta hit har vi till viss del Sofia att tacka och det är ju toppen.

Hon berättar för fotografen att hon är som Chandler Bing när det handlar om att bli fotograferad. Hon har svårt att se allvarlig ut. Jag tycker förvisso dock att hon ser skitaproffsig ut på det här fotot.

Det bästa med jubbet och brunan är att det är oförusägbart. Inte blir man rastlös här inte och inte uttråkad.

Fritiden skriver hon en del på och hon sjunger i kör, bland annat hade hon enligt rykten ett bejublat framträdande igår tillsammans med min svärmor och en kör i alfta. Ymsekören sjunger in julen.5 kommentarer:

Ulla-Marie Nilsson sa...

När Sofia klapprar fram i korridorerna låter hon som en italienska. Det är viktigt med klapprande kvinnor i kommunkorridorer.

Gunnar Vängborg sa...

Hennes skönsång flödade gött i Johannesgården i kvällst :)

svärmor sa...

Vi sjöng så taket (nästan) lyfte.

svärmor sa...

Förresten. Nån sa att Harley Sarne spelat in konserten för Edsbyns närradio och att man kan gå in på Ymsekören och lyssna. Jag vet inte hur man gör, men det vore ju kul förstås.

Konungen sa...

Harley är kung! det fixar vi imorgon