lördag, december 03, 2011

Lucka tre.

Hälsingland förknippas ofta med sprit våld och bandyI Edsbyn finns så klart allt samlat i samma lokal.
Pizzeria Bandy
Fullständiga rättigheter.
Jag gick dit min första kväll I Edsbyn och serverades en schnitzel som var knappt tinad o till detta enorma mängder bea. Inga ärtor ingen ansjovis ingenting. Pommes dessutom

Jag visste inte då det jag vet nu, varken om Pizzeria Bandy eller bea. Edsbyn är stället där man har fabrikstillverkad bea-sås till ALLT, ALLT i tell you,

Pizzeria Bandy ligger strategiskt placerad i centrala Edsbyn men på andra sidan bron mot ica sett. Det innebär att man kan gå dit för en matbit och en öl alla veckans dagar mellan 11-23 till klockan 01 på helgerna.

Skitatrevlig personal, intressanta besökare. Goda pizzor.
Dom har även Jack Vegas och en uteservering som ligger inomhus, det är ganska unikt.

I Edsbyn finns förutom pizzeria bandy följande pizzerior. Pizzeria Atlantic. Pizzeria Lilla Huset. Pizzeria  Edsbyn. Pizzeria Viking och nytillskottet Pizzeria Bolaget.
Alla går bra.
Folk i Edsbyn lever nyttiga liv.
Jag gillar Bandy mycket men jag går sällan dit.

Vän av ordning kanske undrar varför det står en trafikkon utanför, ja jag vet inte

4 kommentarer:

Anonym sa...

Helt underbar nutidsspaning! Rätt det om beasås! Från början fostrades edsbyborna att äta bea genom att alla pizzor alltid serverades med bea. Tjuvlyssnade en gång på Atlantic när en yngling bjöds på kött av någon anledning och utbrast: -Konstigt med pizzasås på kött! :)
K

Konungen sa...

hahahahaha

Alex sa...

Ja, kul om beasås! Jag var i Malmö för några veckor sedan och skulle köpa pizza till min kille. Gissa hur förvånad pizzakillen blev när jag sade att jag skulle ha beasås till pizzan. Jag som sällan äter pizza, och aldrig med bea, trodde att det kanske var vanligt överallt. Men icke. Pizzakillen ville verkligen inte ge mig någon bea, du kan få pizzasallad istället sa han.

Konungen sa...

Alex: Lovely, ja man kan tro det här uppe