tisdag, december 06, 2011

Lucka sex

Cruising för alla utom bögarna

När jag flyttade hit reagerade jag en hel del på alla raggarbilar. Jag ska vara ärlig och säga att jag även reagerade på raggarna. Kollibojsarmössor i Sverige 2006 känns lite, ja jag vet inte, fel?

Jag undersökte min nya stad och begav mig till Café Centrum, där jobbar Eva som jag numera är släkt med och hon berättade att café centrum stänger klockan fem varje dag utom när dte är cruising, då stänger vi klockan nio sade hon.

Jag tyckte det var konstigt att det var extraöppet just då, mest konstigt tyckte jag att det var med organiserad cruising. I den världen jag levde i tidigare är ju cruising ett sätt för män som gillar andra män att mötas. Gärna i tex offentliga parker.
Men jag har inga fördomar så jag log och sa att jag inte trodde att jag skulle närvara på en organiserad cruising, jag vet ju att jag ser lite gay ut så jag tog inte heller illa upp.

NU vet jag att det handlar om raggarcruising, genast blir jag lite modstulen, tyckte Eva att jag såg ut som en del av den motorburna ungdomen?

I Edsbyn varannan onsdag hela sommaren är det iallafall cruising, hetero sådan, alla som har en raggarbil vilket enligt mina beräkningar är ca 87 procent av alla hushåll i edsbyn, kör sin raggarbil runt runt runt på långgatan. i timmar, det är ett moln av avgaser som ibland gör att dom utfärdar brand och rikslarm i forna sovjetunionen.

Man kan under en dag på sommaren under den så kallade Slankveckan, återkommer nog till den senare, kolla på raggarbilar som raggare ställer ut i parken. Det är ytterligt fint. Det är också bilstereotävling då. På kvällen brukar Linda D LEwis Jerry Lee Lewis dotter spela och inte ett raggarstop är tomt på öl. Jag smet ner och fotade detta med risk för eget liv, men allt för er kamrater

Jag är fortfarande rädd för raggare, men det har minskat. Här är det ok att ha kollibojsarmössa. o det är ju fint, väl? Tror jag iallafall

4 kommentarer:

Snurran sa...

Värt att veta: Det heter Slankardagar och betyder att man ska slanka, alltså typ slå dank, efter hårt arbete med skörden.

Ulla-Marie sa...

Nu har du blandat ihop poliser och raggare, Joahnnibanni.

Ulla-Marie sa...

Jag ska för övrigt prata med poliser om knark imorgon.

Konungen sa...

har farbror blå kollibojsarmössor? Spännande o snacka the drugs