måndag, december 13, 2010

LUCKA TRETTON ! ! ! Lucian från ljusdal


Han kom som ett yrväder med ett Höganäskrus om halsen hösten 2008.
Urban var ny som äldreomsorgschef.
Samma jobb hade han i Ljusdal, men alal vill till Edsbyn.

Han har även arbetat i Härjedalens Kommun, för er söderut en kommun större än Skåne med summa 1276 invånare.
Kuriosa om Urban är att han bytte bil när hans gamla fick punktering. Det är ett sätt att konsumera som jag uppskattar.

På fritiden snickrar han en hel del.

Mat: Kött, enbart kött.

Han gillar hårdrock, synthskola skall ordnas, och The Doors.
Hans förstärkare är i styrka av Burundis BNP

Det bästa med att arbeta i Bruna Huset är att det är en tät och kompetent samt prestigelös ledningsgrupp. O så allt kul folk.

Jag gillar Urban stenhårt- Han e ball. Fast han borde ha en renault.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Nu vet jag vad det är som gör att jag lika tvångsmässigt som U-M följer och kommenterar den här kalendern. När jag var ung (och det var ett tag sen) så ville jag göra en almanacka där jag fotade och presenterade olika intressanta människor jag mötte. Nu blev det aldrig så, men den här kalendern blir mitt substitut. Behöver jag säga att jag också älskar böckerna om "de ovanliga". Men så ovanlig behöver ni inte va för alla människor är ju intressanta i sin vanlighet.
Ha en bra dag med er!
Kram
K

Konungen sa...

vi är alla ovanliga.
fint o ha ett kalenderfan!

Min dröm är att göra en Smoke, som i filmen, typ ta ett foto på samma plats varje varje dag o skriva om det, men lite segt i edsbyn, det skulle typ bli: måndag solen sken kalle gick förbi, tisdag kalle gick förbi osv osv

Anonym sa...

Jag är gärna ditt kalenderfan, håll tillgodo! Bra idé med en smoke (heter det så?) fick först en tanke att jag skulle göra en sådan där jag bor eftersom att jag älskar den platsen extremt mycket. Sen kom jag på att min Smoke skulle kunna handla om den papperskorg som sitter utanför mitt kontorsfönster. Ibland ser jag i ögonvrån någon som stiger fram mot mitt fönster så att jag hajar till. Men den som kliver fram har ju bara ett ärende till papperskorgen. :-) Eller så skulle jag göra en julkalender i min blogg med papperskorgsbesökare. Det skulle bli en massa helt vanliga och ovanliga intressanta människor. Ja där ser du vad en kalender kan ställa till med för ett stackars kalenderfan.
K

Ulla-Marie sa...

Nejnej. En Smoke i Edsbyn skulle vara utmärkt. En första tanke är förstås utanför Hånken (säljer tobak), men det blir för lik filmen. Näe, Ica is da shit.

men nu: Urban. The LUCIA! Han sitter väl där och är mallig över att just han blev lucia. Så mallig att han inte ens nämner medarbetare utöver ledningsgruppen. Skämmes Urban! Gottgör! Och detta utlopp av känslor härrör inte alls till att just Urban blev lucia. Oh no. Oh no.

Anonym sa...

Menar ju absolut att alla i kommunen ingen nämnd och ingen glömd är trevliga och väldigt bra medarbetare
Mvh/Urban Sundström

Ulla-Marie sa...

Så där ja! Må du lysa starkast av alla lucior.

Anonym sa...

Jag blir så glad och lite avis när jag läser här. För övrigt ligger en fantastisk fågelbok och väntar på dig. Jag fick den i lördags av en mycket trevlig vän i Fjälkinge efter en mycket god och trevlig lunch; men du får bära den själv för den är tung. Det var märkligt att åka bussen dit, mer eller mindre min gamla cykelrunda. Solen skiner på mig och mina entitor. E

Anonym sa...

Kommer du ihåg storasyster Askfelt? Hon gjorde en slags Smoke som projektarbete för mig. Ingången till centrallasarettet i K, med ljudupptagningar. Det blev jefligt bra! E

Anonym sa...

I lådan låg idag den första frökatalogen. "Det är kallt nu men det blir varmare", fast idag är det gnistrande vackert. E

Anonym sa...

ja hennes smoke minns jag
/Johannes

Anonym sa...

Ja men om jag sätter upp en skylt med "vinka" på "min papperskorg" så kan det bli himla bra tror jag. Häromdagen hade "min papperskorg" påhälsning av en mycket fokuserad "brandman". Undrar om han hade velat vinka?
K