fredag, december 17, 2010

LUCKA SJUTTON ! ! !


Britta arbetar på våning tre.
Meddatorer, typ support när såna puckon som jag pajjar datorerna.
Hon är dock aldrig på vår våning. Jag laddade ner ett virus en gång. Men datadamerna fixade det, för dom är bäst.
Hon inte bara lagar saker som andra tar sönder hon sköter även olika system och så. Hon kan lite om mycket säger hon blygsamt, jag tror hon kan mycket om det mesta.
Hon har jobbat där i 13 år, dvs halva livet

Det bästa med att jobba i bruna huset är att det är så kul folk man arbetar med. O att jobbet är innehållsrikt och spännande.

Passionen i livet är slalom och en amerikansk hund, en akita.

Jag tror jag har brutit mig in i hennes hus en gång när jag skulle hämta kantareller, o jag måste säga att akitan vaktar egendom ganska dåligt!
Men Britta är tuff och kastade ut mig, hon är tuff i allmänhet

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker i alla fall inte att kalendern kan få ta slut förrän alla i bruna huset har varit med! Alternativt så får vi flytta på julen. Säg hur många personer till finns i bruna huset? Det kan få bli jul framåt våren då istället? :)
K

Ulla-Marie sa...

Bra där, K. Extra kuriosa om Data-Britta är att när hon gick i högstadiet kunde hon lokaliseras på 2 km:s avstånd då hennes skratt hördes inom en sådan radie.

Data Britta sa...

Ja, det kan nog ha varit så UMOS. Men det "garvet" törs man inte bränna av i bruna huset, risken är för stor att man blir inspärrad ngnstans :-D

Anonym sa...

Hoppsan, KAN man bli inspärrad i bruna huset? Näe! I ett annat hus, i en annan kommun, där jag sitter, där kunde man bli inspärrad. I alla fall förr. Läskigt!
K

Ulla-Marie sa...

Men det är väl dessvärre så att vi inte skrattar lika mycket nu som när vi var tonåringar. Skulle inte vilja bli tonåring igen ... men skulle nog tycka att det var kul att återigen skratta hysteriskt åt ... tjae ... Ja - vad var det som var så roligt?