onsdag, december 08, 2010

LUCKA ÅTTA ! ! !


Monica är LILLASYSTER till lucka två, dvs Tomas. Hon är min närmsta chef och hon är bäst. O detta skriver jag trots att lönerna redan är satta.

Hon drömmer om att bli bonde. O ja det skulle vara bra tycker jag. Hon skulle skörda fälten snabbare än en gasell på speed.

Monica och jag har varit på många skumma resor runt om i landet.
Det är kul o minnas dom.

Det bästa med att arbeta i Bruna Huset glömde jag fråga om.
Monica sitter i chefskorridoren på första våningen, bredvid arkivet. Morgon som kväll sitter hon där och drömmer om sina imaginära åkrar, dock vägrar hon spela FarmVille

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jag älskar den här kalendern, så okonventionell. Men jag blir inte klok på strukturen i det bruna huset. Folk verkar ju sitta lite hipp som happ. Annat är det i ett lite högre brunt hus i en grannkommun. Där är vissa våningar VÄLDIGT speciella och inte alls till för vanliga dödliga.

Som sagt var, jag älskar den här kalendern!
K

tobbe sa...

Johannes, hur jevla bra av en bonde skulle en gasell bli?! Kom igen. Men jag gillar också kalenderna!

KRam

Y sa...

Det är det fina med bruna huset i byn, att där sitter cheferna bland vanliga dödliga och bete sig dessutom som vanliga dödliga. I Katlaborgen sitter alla cheferna på övervåningen och är läskiga.

Konungen sa...

Vi är som vi är o vi är bäst

Ulla-Marie sa...

Och chefen Monica ropar gladeligen: "Broberg - ful färg!" genom öppna fönster för blott en tia. Billigt.

Konungen sa...

JA FAN DET MINNS JAG NU
KUNG som broman säger

Anonym sa...

och att ropa broberg ful färg åt örebroare ger ju extra poäng!

Anonym sa...

Det bruna huset... eller kanske den här kalendern... har gjort att jag inatt drömde om att jag var där. Det var extremt roligt, skrattande människor sprang i korridoren. Men på vilket plan... jaa, någonstans uppåt i huset. Underlig dröm...
K