torsdag, maj 13, 2010

BEMMIE O TRAMPE TVÅ ÅR


Jag har bara bilder på chili numera

Har efter att ha googlat chilibloggar insett att jag snart måste börja med surdeg osså
Alla dessa bloggar är helt underbart nördiga, män, bara män, på söder som odlar chili och beställer specialjord oc näring från USA
Fatta att så frt män börjar med något, då blir det mer glamour, mer cred, mer fånigt
Men min Black Hungarian som är odlad efter alla konstens regler, omplanterad typ tre gånger och så, den e grym kommer bli runt 50 frukter om allt går bra

Har fortfarande inte börjat på Ajvide, deppigt
O Bammie o Trampe fyllde år igår och fick tonfisk.
Jag älskar dom

6 kommentarer:

Tobbe sa...

Jag lovar, fortsätt såhär så e du singel om ett halvår.

frun sa...

mäh Tobbe. This is what I like!

eskil sa...

Surdeg e kul, men gör som jag, strunta i att diska bunken så har du den där, blöter upp degresterna, kör i lite mjöl, lite honung är bra, uppenbarligen inte bara för bismaken, utan för att hjälpa syrandet, lite fullkorn är bra, men sedan kan man använda vad man vill, väntar på att det bubblar och fyller på med mjöl och gör en ganska lös deg och så upp på bakbordet. Det jobbiga är att det är svårt att planera, det tar lite olika lång tid, men ICA har väl sirapslimpa om det skulle ta lite längre tid. Det bästa med surdegsbröden är att de när de väl är gräddade är fräscha tre-fyra dygn. Nu lyssnar vi Les Negresses Verts, friskt och så länge sedan, och vi har skaffat tre tomatplantor, och lite örter på Möllans torg, som var öppet, där firar inte alla vare sig himlaflygandet eller första metaredan, men för dig är väl det sistnämnda aktuellt

Tobbe sa...

jag kan tänka mej det Linn, alla har vi våra perversioner, och vi verkar dela en.

Jenny sa...

Grattis till B&T. Jag vill läsa mer om dem. Går det? Ska googla kattbloggar... /J

eskil sa...

Kanske nåt helt annat, men frukter som frukter. Hos vännen på hörnet där vid Möllan inhandlade vi något som jag trodde var små gröna, halvfärdiga tomater. Till klopsen, ja det blir ofta maten när det ska snabbt, fast så snabbt går det eg inte, gjorde jag en grönsaksragu med vad jag trodde, men det var en kärna inuti, vilken höll på att spräcka tänder, det var olivkart, så i i h gott