lördag, augusti 09, 2008

Ska man va tvungen att skriva SAMMA blogg varje år eller?

Det är räggifestival i Uppsala. Sveriges största festival för den fina musik. Skitbra artister, mkt folk som åker dit o njuter.
Men va blir det man får läsa.
Razzior, stjärnor gripna för narkotikabrott.
Varför får polisen gå in o ta typ 200 urinprov just i uppsala. Kan det ha med att det är just en räggifestival?
Jag tror det. O vad är det för form av narkotikabrott??? Spär av THC o typ tre gram beslagtaget.

Det pågår en tramsfestival i Göteborg med en massa artister som är kända för att gärna tända på. Hasch finns i massor där, det kan jag sätta en njure i pant på.
Men det är ju inte en räggifestival så då äre inge farbror blå som gör razzia

Jag har vart på ett stort antal festivaler o det har vart skitmkt knark på allihop. Alla utan undantag. ALDDRIG har jag upplevt att det kommer typ 50 snutar o tvingar alla o kissa. Vissa år i Hultsfred har det sett ut som dimma för alla röker ner sig, men nej då. Inga poliser

Man kan nästan börja tro att polisen passar på att slå tillbaka mot dessa artister som har frihet som budskap, dom är mot polisen och för en massa annat. tyvärr oxå hasch, det är fånigt. Men fånigt är inte brottsligt.

Det blir väl som vanligt när polisen förstör räggifestivaler. NOLL fällande domar, men många får sin upplevelse krossad av förnedrande kissning istället för att få stå och dansa.
Jag blir less

Lägg ner sån skit polisen

2 kommentarer:

Anonym sa...

I Polisens värld kallas det för "pinnjakt". Vardera närpolisområde har kvoter att fylla vad beträffar antalet ärenden som ska lämnas över till åklagare var månad. Chefer som finner att de ligger risigt till en viss månad kan besluta att leta efter personer som kan misstänkas för narkotikabrott genom eget bruk. Vardera sådant ärende är busenkelt att hantera. Pågår det en reggae-festival är det busenkelt att hitta folk att drogtesta. Statistiken blir finfin!

Detta förklarar dock inte varför inte alla festivaler med knarkig publik kollas lika mycket.

Anonym sa...

Dom grep 224 pers så nu kan dom dricka kaffe till nästa festival :D