onsdag, februari 02, 2011

Därför HATAR jag solsidan

Först: Jag har aldrig sett Solsidan, tänker inte se det heller, för jag hatar det.
Solsidan står för allt jag skyr. Det är nåt som alla gillar. O då precis som Stefan analyserar fram det så måste det ju va ganska dåligt
Massa överklassdrägg som tror att dom är som alla andra
Det är dom inte
Dom är fula och dåliga komiker.

Detta är alliansens försök att få oss att älska överklassen genom att ge dem mänskliga drag. Se upp. rena fucking 1984, dom lurar oss.
Jag hatar att hela Facebook handlar om Solsidan varenda söndag. Solsidan är opium för folket.
Alla bara liksom " åh Ove han är skoj han"
Det är han INTE ALLS.
Ove är ett svin.

Precis av samma anledning så hatar jag Colin Nutley! Han är en "sverigeskildrare" Så fan heller. Att göra filmer om inavlade byhålor i mälardalen är INTE Sverige.
Inte att göra filmer om folk som går på Black Jack heller.
Colin Nutley borde utvisas.
Bara hans försök att vara svensk i tex Black Jack när han använder hårfrisörskan som sammanhangsmarkering. Trams.

Jag hatar även Stjärnorna på slottet och Let´s Dance

Solsidan är skit, inse det.
Bränn solsidan

7 kommentarer:

Magnus sa...

Solskidan kan man inte ens torka sig där bak med. Jag vill inte besudla min bak med överklassdyngan.

Anonym sa...

Befriande att läsa det du skriver, att någon orkar tänka tankar som inte är så jäkla main-stream.
K

bemmy tar en funderare sa...

Solsidan har bra skådisar.
Solsidan har bra manus.
Solsidan har bra regi.
Solsidan har bra det mesta.
MEN det är genuint läskigt att man valt att placera en komedi om allmängiltiga-yngre medelålders-familje-förvecklingar i ÖVERKLASSEN. Det är en del i en högerinriktad sinnesförvrängning. Det frammanar en bild av att överklassen är som vanligt folk.
Det är dom inte.

klatuu sa...

Jag har inalles sett ett avsnitt av Solsidan och min slutsat är att överklassen framställs som IDIOTER.

Anonym sa...

Men klatuu är det inte så att överklassen tillåts vara idioter i allianssamhället? Det framställs ju t o m som coolt att va puckad och elak. Det här är ju ett jätteviktigt ämne eftersom att samhället formar sina medborgare och vissa, företrädesvis yngre förmågor, förvillas tro att man kan ha kändis som yrke och att livet inte är värt att leva om inte pengarna kommer i en strid ström helst utan ansträngning.
K

Snurran sa...

Så sant så sant

Klatuu sa...

Personligen så drar jag inte den kopplingen om att det skulle vara coolt att vara puckad och elak efter mitt enda sammanträffande med Solsidan. Men det är IMHO. Jag anser snarare att det är program som Paradise Hotel, Robinson, Big Brother, Top Model osv som får dagens ungdomar att tro att kändis är ett yrke och att det är självklart att pengarna skall rulla in av sig själva. Men störst genomslag har nog tyvärr alla dessa vulgobloggare som sprider sina äckliga och själviska åsiker till tiotusentals lättpåverkade ungdomar. Jag avslutar med ett klassiskt citat från en av dessa stolpskott, Kissie:
"Jag anser att vänstern, dvs sossar är lata som anser att man ska dela på allting och ha det lika dåligt. Man vill inte jobba, starta företag och sticka ut hakan för att kunna ta sig fram. Nej men ska vara i en bitter smet av folk som ser ner på dom som faktiskt sitter högre upp i näringskedjan, dvs dom som tjänar pengar."