onsdag, maj 07, 2008

Aklejor

Vilken vecka jag har. i vanliga fall spyr jag på folk som bloggar ungefär som följande mening: o så gjorde jag det sen gjorde jag det sen satte jag på leila :D humor o vardag

Men shit shit

Måndagen var en resa i avföring. Inte för jag minns va jag gjorde, men det va stress utan valium minst sagt.
Igår var det panikens dag
Först möte
Sen efter detta en rejäl resa till ett möte på psyk i Bollnäs. Det blev en del kaffe
Efter det skojade jag till det med att ta mig till Alfta-skolan med tuben, farbror blå, Christer Skoglund, statistikmästaren Krister, där jag träffade en massa föräldrar o berättade om socialtjänsten. eller skulle berätta
Efter Christer sstatistiska uppvisning med dator o allt var det min tur
jag gav upp direkt o mumlade nåt dumt i en minut med röda kinder o insåg att jag för alltid förlorat just dessa föräldrar.
Inte ringer dom mig inte

idag har jag lämnat en bil, haft besök, tappat kiss på mina händer, inte mitt kiss då, sen har jag haft ett maratonmöte med målarbetet som religion
nu är jag less på veckan o det är bara onsdag

Som BONUS ska jag till högstadieskolan i Edsbyn o sabba för de föräldrarna imorgon kväll

Så är min vecka
din då?

4 kommentarer:

cendrébehm sa...

Måndag:
Vresiga polisgubbar surade, en arg hundsmugglare skällde ut mig och alla jag försökte ringa vägrade att svara. Hela kvällen gick åt med folk från bostadsrättsföreningen som prompts skulle dryfta saker och ting i min soffa. En kass dag.
Tisdag:
Extremt tokiga möten om arbetsmiljö som slår det mesta i kommunal mötestokighet. Senare en skön promenad genom ett somrigt Kävlinge krönt av fyra avsnitt av Sopranos i hemmets härd. En mysko dag.
Onsdag:
Någorlunda konstruktivt telefonjobb på förmiddan, ett par tonåringar med föräldrar att förhöra på eftermiddan. Därefter en paradisisk hemfärd på Teckomatorpslinjen (naturen mellan Tågarp och Gantofta är inte att leka med) och en picknick med sundsutsikt. På kvällen lite skön indignations-TV från Uppdrag Granskning. En bra dag.
Life is life.

elon sa...

Måndag:
Lånepass på förmiddag med ojämn arbetsbelastning, minns inte hur eftermiddagen var. Skådade på kvällen, åkte till Getterön med förhoppningen att få in dubbelbeckasin på årslistan men det gack sig inte. En varierande dag.
Tisdag:
Fjärrlån hela arbetsdagen. Det betyder många märkliga problem att lösa. Skådade på kvällen och årskryssade gräshoppsångare vid Ragnhildsholmen. En varierande dag.
Onsdag:
Lånepass på förmiddagen, ömsom stress, ömsom ödsligt. Stilla eftermiddag med pliktleveranser. Skådade på kvällen och årskryssade gök vid Öxnäs. Tidig gök va??!! En helt OK dag.
Torsdag: Kan återkomma om nån vill det.

elon sa...

Torsdagen blev utan årskryss men det var en ganska mysig 3:e dejt. Vi tog spårvagnen till Majorna och gick ner till Röda sten. Där satt vi i över en timme på klipporna och pratade om allt möjligt. Sen fikade vi på fiket vid Klippan. Solen sken som om den aldrig hade gjort annat. På vägen hem upptäckte jag att fröken kuratorn är ganska söt i profil.
Fan jag får kanske skaffa en egen blogg igen, fast inte publicera riktigt så här mycket detaljer då.

johannes sa...

JA
blog on baby