måndag, april 04, 2011

Porterfläskfilepastasås

Tre klyftor vitlök finhackade o lite chili smälter i smör, strimlad fläskfilé sen En deciliter mörk mörk öl som får koka bort innan man kastar i tre dl grädde timjan Enkelt o skitagott Blir godast med Black Kongo Habanero

8 kommentarer:

MrDownhill sa...

Ja, det låter helt underbart gott!

Klatuu sa...

Ett föredömligt kort, koncist och briljant recept.

Anonym sa...

Tack! Låter bra! E

Eskil Malmberg sa...

Jag har en bra rätt på attlagaattlasa idag. E

Anonym sa...

, vilken säkert går bra att göra med fläskfilé, men småtjocka skivor. En chile galning kan naturligtvis tillsätta lite chile också. E

Anonym sa...

Gremolata (baskokboken) slog det mig plötsligt. E

Eskil Malmberg sa...

Första vippstjärten. Sädesärlorna är datumflyttare, så den skulle komma idag, men det är inte alltid man får syn på dem. E

Eskil Malmberg sa...

Fast sedan när man verkligen börjar vårbruket, vårgräver land, trippar de nästan på hälarna på en. Förmodlingen jagar man upp insekter som man själv inte ser med blotta ögat, men ärlorna är härliga. E