söndag, mars 07, 2010

Helgen vecka 9


Igår sken solen.
Det var en sällsam lycka.

Idag ser Edsbyn ut så här.
Lär dröja tills snön är borta.
Det är runt noll grader.

I fredags åt vi kyckling med getostsås o pasta. Till detta hade vi Kristers chiligelé, hemgjord som han så generöst skickat till oss.
Jag har aldrig träffat Krister. Han bor i Falun och är vänsterpartist, sitter i fullmärktige tror jag
Jag fann honom på My Space och sen har han skickat fröer till chili. Jag blir så förvånad över människans godhet.

På Spåret har ballat ur och man kan ingenting.
Mamma var som man kan läsa här under i tidningen. De va ball. Hon är liksom en kulturpersonlighet. Jag glömmer det ibland, för mamma är ju mamma liksom. Hennes bok är kurslitteratur på massa universitet. Tyfft

Lördagen var som sagt en sån där dag med sol. En dag man längtat efter. På kvällen var det schlager med Maria, Anders o elsa. Folk borde skjutas för dom har så dålig smak. Vad är meningen med att rösta om alla röstar fel!?
Har dessutom ett jetesött foto på Elsa, men jag måste fråga hennes mor o far om jag får lägga ut det.
Hemma vid elva o uppe ända till TOLV.

Idag har det vart mulet o snöat.

Helgerna är för korta.

3 kommentarer:

eskil sa...

det var ju jevligt vitsigt, att på spåret har spårat ur, jo, jag menar det, men den här jävla snön, så snabbt det går när den börjar frätas. Vi var i tredje stan i dag, vi brukar ta en snabb inhandlingsrunda där söndag, och det riktigt jevliga var att på vägen dit var det massor av barmark, brun jord, taskigt gräs och sånt där, men tillbaka till Bladet, inte bara din mor figurerar där, utan också Inge Knutsson, grinig, rolig, absolut emotsägbär, och kanske just därför läsvärd. Prova. Han är ju dig inte helt obekant. Maten lät väldigt god. Be din okände vän om tillvägagångssätt, jag älskar att fylla små burkar.

eskil sa...

en liten forts, en gång bjöd du på Krstdg på en fantastisk kycklingfilé fylld med getost, men mest minns jag när vi gick in i ett litet hål i väggen för att skaffa osten - jag tror vi smakade mer ost än du köpte, Möllans ost är numera tredje stans flådigaste, men lika förbannat trevlig

Konungen sa...

Han har recptet i huvvet säger han!
Men jag ska pressa honom
Löjligt gott