tisdag, april 22, 2008

Behov av hjälp

Jag heter Klas, ibland kallas jag för Klasebanan, ibland inte. En del kallar mig björken.

Men i alla fall. Jag fick ditt namn av GlennErik, ni har träffats några gånger nu sa han, han tycker du är alrajt som dom säger i amerika.
Nu till mitt ärende. Jag dricker en del alkoholhaltiga drycker.

T. ex. nu i fredags tog jag mej två öl till maten, alkoholhalten var helt klart högre än vad som kan vara acceptabelt för en och samma man att intaga, 4,2!!!
Detta börjar verkligen spåra ur, innan har jag ibland druckit en sån, alternativt 2 st 2,8:or ca en gång i veckan, ibland varannan vecka. Men det är ju konsekvenserna av drickandet jag har börjat reagera på nu, tidigare tyckte jag att jag hade bra med kontroll över mig själv trots ölen.

MEN. Nu i fredags ringde min mamma mig och frågade om jag kunde komma över på söndagen för att sätta upp två gardinstänger åt henne, och jag sa "nej mamma jag ska se på hockey då"..!!

Detta chockerade mig väldigt mycket och är helt olikt den man jag har varit och trott att jag fortfarande är.Så då tänkte jag att jag skulle kontakta dig för jag har hört om så kallade behandlingshem för missbrukare.
Jag tänkte att jag nog vill prova ett sånt faktiskt. Tar gärna ett neråt Göteborg för där är det fint. Jag är i desperat behov av hjälp, jag menar vem vet vad som händer nästa gång annars!?

Hur snabbt kan detta gå? Jag skulle kunna åka på torsdag, på onsdag ska jag nämligen hjälpa mamsingen med gardinstängerna.

Vill också tillägga att jag bett min mor om förlåtelse ett flertal gånger efter fredagens horribla incident.MVH Klasebanan

/Jag älskar min fru, hon eskoji

4 kommentarer:

elon sa...

Trodde faktiskt det var JP som hade kapat din blogg. Edsbyhumor??

P. sa...

Inatt drömde jag att du och din fru och ett par hundra till åkte flygplan längs Paris gator med mig. Det var lite som Lost men utan störtet. Det hade nog varit lite töntigt med ett stört eftersom planet till att börja med bara befann sig en meter ovan mark. Din fru motade bort en hög med fula gubbar och det kom blixtar och grejer. Väldigt tufft. Du gjorde inget tror jag. Själv var jag inne i ett hemligt rum och kollade till en alien som led av vattenbrist. Han skendog en gång, men vaknade till liv sen igen.

behm sa...

Inatt jag drömde att jag var på jobbet. Och jobbade. *suck*

j sa...

Linn brukar skcika uppmuntrand email till mig när jag e på skitresor i tjänsten
så kan jag läsa dom när jag komme rhem