Vad hände med att koka sig choklad. Mjölk kakao och honung. Nä. Oboy. O det är ju gott.
Men det här hantverket.
Nu sitter jag som en gammal gubbe och klagar på att det går för fort i det moderna samhället.
men det är ju så.
Halvfabrikat.
Fiskpinnar.
Tror minsann jag ska leka lugn i helgen
Jag ska göra en pizza med rejäl deg, såsen ska koka ordentligt.
Inge tomatpure o ketchup, utan en rejäl italiensk tomatsås.
Ska fan börja koka egen buljong å.
O gå i näverlur
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
4 kommentarer:
Jag kokar ofta choklad. Fast med socker och inte honung. Och buljong fick jag automatiskt i helgen då jag gjorde dillkött! Tomatsås gjorde jag häromdagen, den råkade stå och koka i fyra timmar. Fy fan vad gott.
Du är ett föredöme
haha, jag menade inte att låta så präktig som jag gjorde. Jag är till exempel urkass på att byta gardiner eller öht intressera mig för det, jag är också dålig på städning och växter och att fixa min trädgård. Kanske en bytesaffär vore av intresse? Jag levererar tomatsås och buljong och du kommer hit och fixar min trädgård! :D
Just tomatsås är jag grym på jag å
Men byta låter bra
Gardiner köper jag o lägger i ett hörn, men nu är jag gift så det fungerar bättre
Skicka en kommentar