lördag, oktober 17, 2009

Beuf Bourgin????

Ja hur fan det nu stavas.
Ska bli gott, har ente ätit det å typ 20 år tror jag

Annars bygger Binni saker till sitt klädrum. Jag spelar Farmville och Café World på Facebook.
Jag är mkt nöjd med tillvaron

4 kommentarer:

  1. snurran3:49 em

    Boeuf Bourguignonne. Men stavningen är ju inte det viktigaste, det är ju ändå att ingredienserna blir rätt.

    SvaraRadera
  2. Anonym9:22 fm

    tja, den har ju dykt upp ett par gånger i Sätaröd och gudagott är det. Det verkar som att svinet flytt,lika bra det, inget roligt sällskap. Plura har förresten B B i sin kokbok, vilken är helt OK. E

    SvaraRadera
  3. Anonym2:40 em

    det kommer ett litet brev om nöt, men nu när svinet har rymt längtar jag efter gris, helst lägg - strutsen på möllan är förresten den möraste delen på läggen - med lök, kål och äpple.träden dignar. E

    SvaraRadera
  4. Anonym3:44 em

    dementi, rot gemensam demens, flamingoben var det, på Malmö Kötthandel på Möllevångstorget, eg är det svinlägg, krokben, men, oj, så gott. 125 grader i ugn sådär tre timmar. den grymtar på, du kan göra något annat, men inte viktigare. E

    SvaraRadera