Ja hur fan det nu stavas.
Ska bli gott, har ente ätit det å typ 20 år tror jag
Annars bygger Binni saker till sitt klädrum. Jag spelar Farmville och Café World på Facebook.
Jag är mkt nöjd med tillvaron
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
4 kommentarer:
Boeuf Bourguignonne. Men stavningen är ju inte det viktigaste, det är ju ändå att ingredienserna blir rätt.
tja, den har ju dykt upp ett par gånger i Sätaröd och gudagott är det. Det verkar som att svinet flytt,lika bra det, inget roligt sällskap. Plura har förresten B B i sin kokbok, vilken är helt OK. E
det kommer ett litet brev om nöt, men nu när svinet har rymt längtar jag efter gris, helst lägg - strutsen på möllan är förresten den möraste delen på läggen - med lök, kål och äpple.träden dignar. E
dementi, rot gemensam demens, flamingoben var det, på Malmö Kötthandel på Möllevångstorget, eg är det svinlägg, krokben, men, oj, så gott. 125 grader i ugn sådär tre timmar. den grymtar på, du kan göra något annat, men inte viktigare. E
Skicka en kommentar